Най-култовият играч в Игри на волята със сигурност е Гатьо. Това,

...
Най-култовият играч в Игри на волята със сигурност е Гатьо. Това,
Коментари Харесай

Ново от Игри на волята. Рокади в отборите

Най-култовият играч в " Игри на волята " сигурно е Гатьо. Това, което видяхме от последния епизод на шоуто, е, че той дружно с не по-малко итересния си съотборник Цецо станаха част от племето, което до този миг се състоеше единствено от дами - " Амазонките ".

Това стана факт, откакто тимът на мъжете направи неверен избор. " Гладиаторите " трябваше да залагат кой ще завоюва изключителния двубой - сред първенеца от трети сезон Андрей и претендента за присъединяване в идващия сезон Камен Стоянов. Яките мъжаги избраха новака, само че изгубиха, което значеше, че племето им ще бъде разменено. Ако бяха спечелили, " Гладиаторите " ще можеше да разменят по техен избор.
-->
Виктория от " Амазонките " реши да избере паметния Гатьо и Цветелин, които към този момент са в техния тим. Една от дамите пък напълно скоро ще премине в " алените ".

След избора на русокоската Гатьо незабавно изпадна в потрес. В новото си племе той ще бъде съотборник единствено с дами. А това никак не му се нрави. Личният охранител желае да играе единствено с мъже, тъй като по думите му те извършват заповеди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР